OM OSS

Om Beauty International

Beauty International består idag av Beauty International Wellness som erbjuder de professionella hudvårdsmärkena GUINOT och MARY COHR samt det professionella makeup märket MASTERS COLORS och Beauty International Smart Buy som är vår webshop som har allt din salong behöver när det kommer till förbrukningsmaterial, engångsartiklar, produkter för vax, manikyr, fotvård, frans- och brynfärg etc. 

Vi  är ett av de agenturföretagen som har längst erfarenhet av kosmetikamarknaden i Sverige och förser idag salonger, spa-anläggningar, parfymerier och varuhus med produkter och förbrukningsmaterial. Vi blir din helhetsleverantör!

Vi är ett litet starkt team som består av duktiga hudterapeuter med lång och gedigen erfarenhet. Vi erbjuder dig en personlig och kunnig rådgivning, personliga och återkommande säljbesök, kundaktiviteter och events. Utbildning, fortbildning och workshops samt snabba och flexibla leveranser, normalt inom 24 timmar. Som ett av de få privatägda företagen på marknaden månar vi om alla så väl den lilla som den stora salongen. 

Vi vill växa tillsammans med er!

Vill du bli en del av oss?

GUINOT ger dig ett av marknadens största, helt professionella varumärke som endast distribueras på salonger, kliniker och SPA. Vi har en distributionspolicy som enbart riktar sig till utbildade hudterapeuter och vårt team består av hudterapeuter med lång och gedigen erfarenhet. Vi erbjuder dig en helhetslösning för din salong med allt från professionell hudvård med resultatinriktade och exklusiva behandlingstekniker till försäljningsprodukter som innefattar allt inom hudvård för ansikte och kropp, solskydd och produkter för efter vaxning och hårborttagning. 

Vi hjälper dig

När du väljer att jobba med GUINOT erbjuds ett unikt salongskoncept. Om önskas, hjälper vi dig med skräddarsytt marknadsföringsmaterial och uppbyggnad av salong. Vi är med från starten och plockar upp varor, dekorerar salongen, har aktiviteter och kundkvällar. Om önskas har vi personliga besök (ca var 6:e-10:e vecka) för att vara en närvarande distributör och visar kampanjer, nyheter, promotions, hålla i kurser, utbildningar, etc.
Tillsammans med dig vill vi växa och erbjuda det bästa på marknaden.  

Är intresserad och vill veta mer, maila oss på eller ring 08-718 31 10.