KAMPANJER

NYHET! Serum Nouvelle Vie  30 ml.
Serum Nouvelle Vie är ett intensivbehandlande serum att använda som kur för att aktivera hudens metabolism och stärka epidermis struktur. Bokknoppsextrakt rikt på aminosyror, flavonoider och polyfenoler har en fantastiskt regenererande effekt. Sprängticka (Chaga) aktiverar mikrocirkulationen och kollagen syntesen.

Huden återfår sin lyster, vitalitet och en jämnare struktur. Trötthetstecken mildras och hudens densitet förbättras.

För bästa resultat används Serum Nouvelle Vie tillsammans med Crème Nouvelle Vie på natten och med hudtypsanpassad Sun Care på dagen.

Ca.pris: 1.395:- 

LIMITED EDITION! Holiday Time 100 ml.
Äntligen är den här – årets sommardoft från GUINOT! Holiday Time är en limiterad doft med uppiggande noter av mandarin, bergamott och neroli. I hjärtat finns en finstämd blommighet med apelsinblom, jasmin och solnoter. I basen finns varma, ljusa toner av bärnsten, vit mysk och ljust trä.

Holiday Time är en doft och vårdande body mist som andas sommar! Ett måste i badrumsskåpet!

KAMPANJPRIS: 695:-     (Ord.pris: 720:-)

NYHET! / MORSDAG TIPS!
Huile Age Mirfic Gold är en limiterad version av den populära och omtyckta kroppsoljan Huile Mirific Anti-Age. Utöver den fantastiska formulan med algextrakt och exklusiva essentiellaoljor har denna berikats med ett silkigt pärlemorextrakt som ger en härlig lyster. En solbrun (eller BUS:ad) hudton fördjupas och får en extra djup lyster samtidigt som huden tillförs näring på djupet och dess spänst förbättras.

Läs mer om Huile Age Mirific Gold här>>

Nu till introduktionserbjudande /
Morsdagpris: 695:- 
   (ord.pris: 760:-)

DIN SOMMARGÅVA!
Sommartid upplever många att huden lättare blir blank, talproduktionen aktiveras mer och kanske reagerar huden med fler kvisslor och utslag.

Guinot har S.O.S produkterna för dig;
Gel AcniLogic och Blotting paper är två produkter som används lokalt på utslag, fetare partier eller områden med förstorade porer. Produkterna är perfekt "på språng" och att ha med i handväskan för att direkt lindra, mattera och lugna dessa problemområden.

Just nu erbjuder våra Guinot-salonger Gel AcniLogic & Blotting Paper som gåva i sommar vid köp av vårdande hudvård för minst 695:-. (Gåvans värde: 745:-!!) 

VÅRDANDE DAGCREMER MED FÄRG OCH SPF
Crème Youth Perfect Finish, Crème Newhite UV50 Crème Hydra Finish spf.15 är verkligen mångas favoriter och vi förstår varför. De är helt enkelt tre underbara produkter med fantastiska egenskaper och resultat!

Just nu erbjuder våra salonger dessa cremer till specialpris:
Crème Youth Perfect Finish spf.50   Ord.pris: 890:-  Nu: 795:
Crème Youth Perfect Finish dorée spf.50   Ord.pris: 890:-  Nu: 795:-
Crème Newhite UV Shield spf.50   Ord.pris: 650:-  Nu: 595:-
Crème Hydra Finish spf.15   Ord.pris: 685:-  Nu: 595:-


Erbjudandet gäller så långt lagret räcker!