KAMPANJER

AGE LOGIC RICHE POUCH
Ett lyxigt prestige-set för mogen, torr hud.
Age Logic Riche förbättrar och aktiverar hudens vitala funktioner genom att aktivera metabolismen genom ATP. Masque Age Refill Summum är en riktig askunge-mask som verkar under natten och som märkbart ger en utvilad, slät och återfuktad hud.

- Age Logic Riche 50 ml.
- Masque Age Refill Summum 20 ml.
- Guinot Drawstring Pouch Red
- Guinot Gift Box

PRIS: 2.370:-
(Värde: 3.187:-) 

FERMETÉ POUCH
Julkitet med fokus på förbättrad spänst och elasticitet. Crème Fermeté Lift förbättrar hudens densitet och restrukturerar huden vilket gär att den känns fast och fyllig. Masque Lift Summum är en riktig askunge-mask som märkbart ger en slätare struktur och en strålande lyster.

- Crème Fermeté 50 ml.
- Masque Lift Summum 20 ml.
- Guinot Drawstring Pouch Gold
- Guinot Gift Box

PRIS: 695:- (ord.pris: 1300:-)

HYDRA BEAUTÉ POUCH
En av våra storsäljare, Crème Hydra Beauté kommer nu i ett finare julkit tillsammans med tillhörande ansiktsmask, Masque Hydra Beauté. En återfuktande duo som omedelbart ger mjukhet och smidighet samtidigt som huden återfår ny lyster och fräschör.

- Crème Hydra Beauté 50 ml.
- Masque Hydra Beauté 20 ml.
- Guinot Drawstring Pouch Gold
- Guinot Gift Box

PRIS: 650:-
(Ca.pris: 1.080:-)                 

LONGUE VIE MAINS BAG
Låt händerna få lite extra uppmärksamhet till jul. Longue Vie Mains är handcremen som återfuktar och regenererar huden samtidigt som nagelband och nagelplatta stärks och vårdas optimalt. Kommer i en praktisk necessär tillsammans med 5ml. Nail Color*.

- Crème Longue Vie Mains 75 ml.
- Nail Color 5 ml.*
- Guinot White Pouch

PRIS: 695:-
(ord.pris: 1300:-)

NYHET! Gelée Demaquillante Hydra Fraicheur 125ml.
Gelée Démaquillante Hydra Fraicheur är en ny sensorisk rengöring som optimalt rengör huden utan att störa hudens naturliga balans. Den sensoriska effekten gör denna rengöring till en upplevelse att använda, en rengöring man längtar efter och som samtidigt rengör huden från smuts, make-up, döda hudceller och orenheter.

Introduktionserbjudande: Vid köp av nya Gelée Démaquillante Hydra Fraicheur erhålls 30 ml. Lotion Hydra Fraicheur utan extra kostnad. Denna lotion bidrar till att göra rengöringsrutinen komplett.

PRIS: 445:-

NYHET! Aqua Romantica 100ml
limited edition
Aqua Romantica eau de Parfum & Body Mist är en limiterad doft med stärkande och tonande rosenvatten. Doften öppnar upp med noter av neroli och freesia för att sen öppna upp en hjärtnot av jasmin, heliotrop och hallon. Drydown återfinns värme av bärnsten, vanilj och sandelträ.
Doften omsluter bäraren likt en varm smekning och skänker ett ögonblick av doftande lycka.

PRIS: 695:- 

ÄNTLIGEN!
Nu är den här, årets Adventskalender från Guinot!

Masker, cremer, rengöringar och kroppsprodukter i en lyxig mix. Förpackade i små askar prydda med stadssiluetter från Paris. 

Säljs exklusivt på våra Guinot-salonger i begränsad upplaga. 
Så skynda och ta kontakt med din salong för att få ditt exemplar!