KAMPANJER

Duo Beauté 300ml

Rengöring och ansiktsvatten för den känsligaste och torra huden. Duon är skapad för att respekterar hudens pH-balans. Rengöringsmjölken har en mjuk krämig formula med växtoljor för att ge mjukhet och välbehag. Lotionen återfuktar, mjukgör och lugnar den mest känsliga huden.
  
Ca.pris: 640 kr (Värde: 1.065 kr) 

Duo Fraicheur 300ml 

Rengöring och ansiktsvatten för alla hudtyper. Duon är ger en ren och behaglig känsla som inte känns uttorkande. pH-balansen balanseras och huden känns ren och fräsch, har ny lyster och klarhet mottaglig för avslutande serum och creme.
 
Ca.pris: 640 kr (Värde: 1.065 kr) 

Eau Micellaire 300ml

Fantastisk 3-i-ett-rengöring. Perfekt morgonrengöring när huden är extra känslig och du vill undvika vatten, när du packar lätt till resan eller när du burit lite extra makeup och avslutar med detta istället för din vanliga lotion. Milt och snällt men tack vare miceller, lyfts damm, smuts och makeup från hudytan..
     
Ca.pris: 410 kr (Värde: 638 kr) 

Mousse BiOxygene 150ml

Rengöringen för den som älskar en skummande och löddrande formula och som vill ha den extra känslan av renhet. Formulan är skapad för att syresätta huden och ger den en ren och klar känsla. Avsluta med ansiktsvatten efter hudtyp och hudtillstånd.
Just nu medföljer en praktisk travel size med 45 ml. av Mousse Bioxygène vid köp av ordinarie produkt, 
 värde: 132:- 

Eau Mirific - Limited Edition

Eau Mirific återkommer nu i en limiterad upplaga. Kartonnaget och den nya flaskan lyfter fram och ger denna omtyckta doft stjärnglans.
 Doften är densamma som tidigare med toner av citrus och jasmin. Ett hjärta av apelsinblomma och ylang-ylang med en bas av mysk, vanilj och bärnsten.
 Eau Mirific andas både fräschör, kvinnlighet med en mjuk och avkopplande blommig karaktär.

Kombinera gärna med Douche Mirific och/eller Huile Mirific Anti-Age med samma doftnoter och karaktär. 

Ca.pris: 645:-

Creme Beauté Neuve

Re-lanseringen av Crème Beauté Neuve!
Den nya uppdaterade Crème Beauté Neuve kan kort beskrivas som en progressiv peeling där aktiva ingredienser som PHA och fytinsyra har en omedelbar keratolytisk effekt. Extrakt från fikonkaktus, rikt på oligosackarider fungerar som prebiotika och boostar hudens naturliga kapacitet för exfoliering och cellförnyelse. Dessutom är crèmen förstärkt för att stärka upp hudens barriärfunktion.
Målgruppen är alla som önskar mer lyster, förfinad struktur och en jämnare hudton!

Introduktionspris 1075:- (värde: 1190:-)