Specialvård

-för känsliga partier
 
Ögon, läppar, hals och händer är alla områden som är känsligare och mer utsatta vilket ofta leder till tidiga ålderstecken. För bästa resultat rekommenderas att dessa produkter används dagligen precis som övrig ansiktsvård.

Longue Vie komplex
GUINOT var det första laboratorium att skapa produkter med ämnen från cellernas naturliga livsmiljö. Dessa ingredienser används i sjukvården för att återskapa hud, speciellt hos personer med svåra brännskador. Samma teknik utnyttjas inom hudvård för att stimulera förnyelseprocessen och cellernas livslängd.
 
 
 

Longue Vie Lèvres

Skönhetsvård för fylligare läppar
Suddar ut fina linjer kring läpparna. Skyddar mot skador orsakade av UV-strålning. Ger mjukare fylligare läppar, perfekt under läppstiftet!
Ca.Pris 615:-
 
  

Baume Lèvres Confort

Skönhetsvård för mjuka och smidiga läppar
Återfuktar, mjukgör och vårdar riktigt torra och sprukna läppar utan att svida eller irritera. Appliceras efter behov dagligen.  
Ca.Pris 260:-
  
 

Longue Vie Mains 

Skönhetsvård för händerna
Vårdande handcreme för slätare, mjukare händer. Förebygger och motverkar pigmentförändringar. Vitamin B5 har en stärkande effekt på naglarna.
Ca.Pris 435:-
 
 

Longue Vie Cou

Halscreme
Stärkande creme för halsen. Verkar återuppbyggande på de elastiska fibrerna samtidigt som hudens struktur förfinas och blir slätare.
Ca.Pris 1.115:-
 

 

 

Specialvård för Ögonområdet

Huden kring ögonen är tunn och känslig. Färre cellager och bristen på talgkörtlar gör den mycket känslig för yttre påverkan. Med specialanpassade produkter kan rynkor, linjer och trötthetstecken som svullnad och mörka ringar förebyggas och lindras. Produkter framtagna för ögonområdet har en förfinad formula för att passa den tunna känsliga huden.
 
Hästkastanj-extrakt
Trötthet visar sig ofta kring ögonen i form av svullnad och mörka ringar. Hästkastanj är vida känd för sin avsvällande och cirkulationsfrämjande effekt.

 
 

Hydra Démaquillant Yeux

Mild rengöringsgel för ögonområdet
Avlägsnar makeup och rengör ögonområdet milt och skonsamt.
Ca.Pris 290:-
 

Démaquillant Express Yeux 

Två-fasig ögonmakeup rengöring 
Effektiv ögonmakeupremover som avlägsnar all typ av makeup, även vattenfast! Mild, snabb och effektiv. Fri från parfym och parabener.
Ca.Pris 325:-

 

Eye Fresh 

Ögoncreme mot svullnad och mörka ringar
Vårdande och avsvällande ögoncreme som suddar ut trötthetstecken. Mildrar svullnad och mörka ringar samtidigt som den ger en ljusreflekterande effekt kring ögonen. Perfekt makeupunderlag.
Ca.Pris 610:-


Age Logic Masque Yeux 

Anti-Age ögonmask för hela ögonkonturen
Intensivbehandlande ögonmask som reducerar och minimerar linjer och rynkor, påsar och mörka ringar kring ögonen. Perfekt innan fest och som intensiv kur på 2v.
Ca.Pris 650:-

 

Masque Yeux

Utslätande ögonmask som stimulerar microcirkulationen
Suddar ut linjer och markeringar samtidigt som svullnader dämpas. Den svala gelformulan har en omedelbart uppiggande effekt. Ögonområdet får ny lyster och strålar av fräshör.
Ca.Pris 580:-
 
 

Hydrazone Yeux

Långtidsverkande fuktgivande ögoncreme
Ger en långtidsverkande fukttillförsel* genom innehållet av Hydro-Liposomer. Torrhetslinjer och fina rynkor suddas ut.
Ca.Pris 650:-
 
 

Longue Vie Yeux

Stärkande och utslätande ögoncreme
Återger ett ungdomligt utseende till ögonområdet. Huden förses med alla essentiella näringsämnen. Trötthetstecken mildras och fina linjer suddas ut.
Ca.Pris 885:-
 
 

Age Logic Yeux

Energigivande ögoncreme
ATP, kroppens energimolekyl stimulerar cellaktiviteten. Ögonområdet får ny vitalitet och spänst. Linjer och markeringar blir synbart mindre framträdande.
Ca.Pris 1.250:-
 
 

Time Logic Age Serum Yeux

Suddar ut tecken på trötthet 
En produkt som effektivt verkar för ett ungdomligare utseende kring ögonen. ATP i kapslad form gör att det frigörs och ger energi under lång tid (24h). Huden kring ögonen skyddas samtidigt som hudens struktur blir märkbart slätare.
Ca.Pris 1.380:-

 
* de översta cellagren i epidermis.