Guinots kroppsprodukter

Precis som ansiktsvården så börjar kroppsvården i samband med de dagliga rutinerna på morgonen. GUINOTs produkter kombinerar effektivitet med känslan av välbehag och njutning. Aktiva ingredienser som ger fräschör och energi gör duschen eller badet till en av dagens höjdpunkter.  

Douche Crème Hydrazone 

Lyxig, återfuktande duschcreme

PH-balanserad duschcreme som rengör den mest känsliga huden utan att torka ut eller irritera. Arganolja, sötmandelolja och kokosnöt-extrakt neutraliserar den uttorkande effekten av hårt vatten och verkar återfuktande och mjukgörande.  
Ca.Pris 275:-


Douche Mirific 

Intensivt närande och reparerande duscholja

Rengör huden skonsamt och intensivt utan att förstöra hudens naturliga hydrolipidfilm. Efterlämnar en mjuk, len och smidig hud insvept i en härligt feminin doft.  
Ca.Pris 295:-

  

Gommage Facile

Kroppspeeling

Duschpeeling som rengör och exfolierar huden på en och samma gång. Loofafibrer avlägsnar döda hudceller och mjukgör torra och nariga partier. Gör huden silkeslen.
Ca.Pris 515:-
 
 

Hydrazone Corps       

Kroppslotion
En bodylotion som "slungar" kroppen i ett bad av fukt och bibehåller en optimal fuktighetsnivå under hela dagen. Gör huden mjuk och len efter bad och dusch. 
Ca.Pris 485:-
 


Lait Hydrabronze
 

Body lotion med "tanning effekt"
Lait Hydrabronze är en återfuktande bodylotion med "tanningeffekt" som gradvis ger Dig en jämn, lätt och snygg solbränna. 
Ca.pris: 470:-   Gommage Peau d'Orange

Slankande, dränerande och hudutjämnande scrub

Intensiv kroppspeeling som verkar cirkulationsökande och dränerande samtidigt som huden rengörs från toxiner och gifter. Effekten av efterföljande slimmingprodukter förstärks.
Ca.Pris 535:-


 

Minceur Chrono Logic    

15-dagars kur mot alla typer av Celluliter
Minceur Chrono Logic behandlar alla typer av celluliter genom att attackera det membran som bildas kring dem. Lipolysen stimuleras och huden blir märkbart fastare, celluliter reduceras och Du minskar i cm på bara 15 dagar!! Används morgon och kväll som en förberedande 15-dagarskur innan kur med Slim Logic eller Slim Detox!
Ca.Pris 740:-


Slim Logic     

Intensivbehandlande Cellulitcreme
Slim Logic behandlar alla typer av celluliter genom att verka på två sätt. Dels genom fettförbränning, aktivering av lipolysen och reducering av kroppens inlagring av fett tack vare Delipogenase II, Koffein och extrakt från rödalger (Cellulysium). Och dels genom dränering av överflödig vätska och gifter tack vare extrakt från murgröna. Används efter en kur med antingen Slim Detox eller Minceur Chrono Logic beroende på och celluliterna man har orsaktas av vätska eller fettinlagring för en jämn och slät hudstruktur.
Ca.Pris 830:-


Slim Detox     

Dränerande och slimmande Cellulitcreme
Slim Detox behandlar celluliter som uppkommit pga. överflödig vätska och dålig cirkulation/dränage. Produkten har både en biologisk och mekanisk effekt då Slim Detox-komplexet motverkar inlagringen av fett och stärker kollagenet samtidigt som det verkar dränerande på slaggämnen och överflödig vätska. Applikatorn på tuben ger en mekanisk effekt genom en målinriktad massagen som bryter ned förstorade fettceller och aktiverar både blod- och lymfcirkulationen.
Ca.Pris 835:-


Slim Thermic Gel - Nyhet!     

Slimmande och Slankande gel med thermisk verkan
Lokalbehandlande kropps-gel med termisk effekt i kombination med Koffein och Adiposculpt för en komplett vård för områden med celluliter. Hela vävnaden får ett jämnare och slätare utseende. Den värmande effekten ökar förbränningen och stimulerar blod- och lymfcirkulationen vilket ger ett förbättrat näringsutbyte i huden. Slaggämnen avlägsnas och hudstrukturen får ett naturligt friskt utseende.
Ca.Pris 835:-


Serum Longue Vie Decolléte      

Dekolletage och bystcreme
Intensivbehandlande creme för bysten som bygger på succékonceptet Longue Vie. Stärker den naturliga bh:n och ger förfinad struktur till byst och dekolletage.
Ca.Pris 1.030:- 


NutriScience    

Kroppsbalm för torr hud
Intensivt närande bodybalm som smälter in i huden och gör huden mjuk, smidig och ger ett ungdomligare utseende. 
Ca.Pris 725:-
 
 

Créme Spécifique Vergeteurs        

Kroppscreme som motverkar bristningar
Denna kräm verkar som en osynligt stöd för vävnaden, skyddar och reparerar stödvävnaden och förbättrar hudens spänst och elasticitet. Förebygger uppkomsten av strier och sträckmärken samtidigt som huden tillförs näring. 
Ca.Pris 805:-


Sculpt Expert    

Kroppscreme för en fastare figur
Denna creme har en dubbel effekt då den stimulerar bildandet av elastina och kollagena fibrer samtidigt som den motverkar nedbrytning av dessa fibrer. Huden blir fastare och mer formad. 
Ca.Pris 820:-
 
 

Longue Vie Corps       

Lyxig kroppscreme med spänstgivande effekt
Innehåller det unika komplexet med 56 aktiva ingredienser som effektivt förebygger hudens åldrande. Hudens spänst och elasticitet förbättras. Huden blir sammetsmjuk.
Ca.Pris 865:-
 
 

Longue Vie Pieds     

Skönhetskur för fötterna
Närande anti-agevård för fötterna. Verkar mjukgörande och läkande på torra fötter och hälar. Förutom Longue Vie Complexet innehåller denna creme sötmandelolja och sheasmör.
Ca.pris 360:-


Gel Jambes Légéres
      

Lugnande och svalkande bengel
Svalkande, dränerande gelé för svullna, trötta ben och fötter.
Ca.pris 515:-

  

Plaisir d´Éte - Nyhet!

Doften av barfotapromenaden genom ett daggbestrött gräs i en blommig sommarträdgård.
Toner av Magnolia, Pion och Hyasint ger inslag av sommar. Rosenblad, Jasmin och Persika skapar er en syrlig, fräsch och frisk ton. Och sammetslena toner från Sandelträ och Vit Mysk ger ett djup och en lätt sensuell sötma. 
Ca.pris 645:- 

 

Huile Mirific Anti-Age  

Anti-age olja för kroppen
Underbar torrolja, målinriktad anti-age och närande vård för kroppen. Algextrakt förbättrar vävnadens elasticitet samtidigt som arganolja, jättenattljusolja, kameliaolja och olja från passionsblomma tillför maximalt med näring och verkar återuppbyggande på barriärfunktionen. Doftnoter från jasmin, ylang-ylang, annanas och vanilj som ger en kvinnlig sensuell doft utöver hela dagen.
Ca.pris 695:-