Aktuella Nyheter & kampanjerSolgåvor 2019

Se till att ha dina solskydd nära till hands när vårsolen kommer. Guinots solgåvor är här och gör det enkelt för dig att ladda upp med spf i din dagliga hudvårdsrutin så som ögoncreme, dagcreme, natt- och kroppcreme.
Köp 3 valfria solprodukter och få en Beach Bag, värde: 350:-
Köp 2 valfria solprodukter och få en Makeup-bag, värde: 195:-Baume Solaire Zones Sensibles SPF50+ - Nyhet!

Hög solskyddsfaktor för det allra känsligaste områdena så som panna, kinder, läppar, axlar, öron, pigmentfläckar, etc. Passar alla då den lämpar sig lika bra på sol- och fjällsemestern som till träningsrundan och i storstaden. Förpackningen är praktisk och möjliggör en precis applicering och är lätt att ha med i väskan för återapplicering under dagen.

Baume Solaire Zones Sensibles SPF50+, 15ml. 525:- 


Vårfavoriter x2  

Två superprodukter att ha på badrumshylla i vår. Kombinerad dagcreme med solskyddsfaktor och foundationeffekt. Enkel, skyddande och lättapplicerat!
Hydra Finish SPF15: 475:- (ord.pris: 580:-)
+ 10ml extra i reseförpackning! 
Brightening UV Sheild SPF50: 445:- (ord.pris: 540:-)
+ 15ml extra i reseförpackning!


Creme Lift Summum  - Nyhet!

Definierar ansiktskonturen, verkar utslätande och bygger upp hudens volym tack vara extrakt från brunalgen Alaria Esculenta och Havtorn. Studier visar att efter 1 månads användningar har hudens fasthet förbättrats med 72,9% och hudens elasticitet med 43,8%!! Denna creme är perfekt att kombinera med nya Lift Summum Treatment!
Introduktionspris: 1595:-! Desstuom erhålls Serum Liftosome 5ml. utan extra kostnad!  
(Värde: 2.195:-)


Lift Summum Treatment - Nyhet!

Ljuvlig behandling baserad på stimulerande massage och aktiva ingredienser från Mahoganny Bark Extrakt och brunalgen Alaria Esculenta. Förbättrar omedelbart hudens spänst och elasticitet och ger har en ljuvlig "Askungeeffekt". Just nu erhålls ett 14-dagars produktkit vid bokning av en behandlingskur, perfekt att använda under kuren! Värde ca 650kr.

Läs mer om behandlingen här >>