Aktuella Nyheter & kampanjerHydraderm Cellular Energy Treatment 

Guniots patenterade apparatur kombinerar dynamisk jonisering med thermoenergi för att aktivera hudcellernas vitala energi och molekylära aktivitet likt en ung huds. Behandlingen skräddarsys efter hudtyp och hudtillstånd och aktiva ämnen sllussas effektivt ned i huden samtidigt som cellaktiviteten stimuleras. Huden får direkt ny lyster och fräschör, ett ungdomligare utseende med mindre linjer och rynkor. En fantastisk behandling som skapar balans, vårdar och reparerar - skapat för alla!

Med start i slutet av Oktober/början på November:
Gör 1 Hydradermie-behandling och köp 1 valfri ansiktscreme från Guinot så erhålls en gosig fleespläd utan extra kostnad! Värde: 245:-.

Läs mer om behandlingen här >>Serum Anti-Taches Jeunesse

Har sommaren bidragit till ojämn pigmentering, torrhet och nya linjer och rynkor?! Starta hösten med en riktigt superboost. Guinot har skapat Serum Anti-Taches Jeunesse, en intensivbehandlande kur på 2v. som motverkar hyperpigmenteringar, ger en jämn hudstruktur och minimerar redan befintliga linjer och rynkor. Just nu får du 2st Masque Eclat Lifting (sachetmasker) när du köper ditt serum. Perfekt att kombinera med kuren och lägga 1 mask/vecka. Värde: 280:-. Masque Eclat Lifting (4st sacheter)

Individuellt förpackade ansiktsmasker. Den specialformade bomullsmasken har en perfekt passform för optimalt resultat. I kontakt med huden tillförs uppstramande och lystergivande ingrediense som kollagen, C-vitamin och veteprotein. Hudens spänst och fasthet förbättras samtidigt som linjer och rynkor minimeras och ger ett ungdomligare utseende.
Pris: 560:- 400ml Body Care Promotion

Guinot slutar med sina omtyckta 400ml. storlekar. Därför blir det sista gången vi kan erbjuda 400ml. till priset av 200ml. Så först till kvarn och ladda upp med dina kroppsfavoriter.
Douche Creme Hydrazone Corps Ca.pris: 250:- (värde: 500:-)
Lait Hydrazone Corps Ca.pris: 445:- (värde: 890:-)
Gommage Facile C.pris: 475:- (värde: 950:-)