Aktuella Nyheter & kampanjer


Lift Summum Treatment

Ljuvlig behandling baserad på stimulerande massage och aktiva ingredienser från Mahoganny Bark Extrakt och brunalgen Alaria Esculenta. Förbättrar omedelbart hudens spänst och elasticitet och ger har en ljuvlig "Askungeeffekt". Just nu erhålls ett 14-dagars produktkit vid bokning av en behandlingskur, perfekt att använda under kuren! Värde ca 650kr.

Läs mer om behandlingen här >>

Håll utkik: Under Mars månad lanseras Creme Lift Summum ett perfekt komplement till din Lift Summum-behandlingkur!

 


400ml Cleansing Duo

Äntligen är de tillbaka - Guinots mest eftertraktade produkter! Just nu kan du köpa rengöringsmjölk och ansiktsvatten 400ml. till priset av 200ml. Begränsat antal, så först till kvarn!

Duo Hydra Fraicheur 620:-  (värde: 1240:-) 

Duo Hydra Beauté 620:-  (värde: 1240:-) 400ml Eau Demaquillante Micellaire

Härligt återfuktande och vårdande Eau Demaq. Micellaire är en 3-i-1 rengöring som används genom hela Din rengöringsrutin; som makeup remover, rengöring och ansiktsvatten. Appliceras på bomullspads och masseras över ansiktet till de att bomullstussen är ren.

Eau Demaquillante Micellaire 370:-  (värde: 740:-) Hårband

Gör rengöringen och appliceringen av efterföljande hudvård till en enkel rutin. Guinots hårband är breda, elastiska och har en praktisk kardborre som ser till att håret inte faller ner över ansiktet.  
Hårband 69:- (värde: 90:-) 


Alla Hjärtans dag

Skäm bort någon du håller kär med härliga kroppsprodukter från GUINOT. Årets Alla Hjärtans dag kit innehåller återfuktande och vårdande Douche Mirific 100ml och torroljan Huile Mirific 100ml som passar både kropp och hårtoppar. Båda i en härligt feminin doft som ersätter starkare dofter som ex. parfym.
Alla Hjärtans dag kit 565:- (värde: 678:-)