Julklappar från Guinot!
SPA Gift Set

Kitet som ger dig en SPA-upplevelse hemmavid. Njut av ett avstressande och uppfriskande kurbad med Guinots Bath tablett tillsammans med den återfuktande ansiktsmasken Hydra Beauté (15ml). Efter badet peelar du kroppen med kroppsskrubben Gommage Facile (50ml) och avslutar med den återfuktande body lotionen Hydrazone Corps (300ml). 
Pris: 595:- (värde: 1.188:-)Kit Hydra Summum

Creme Hydra Summum (50ml) är den mest intensivt återfuktande cremen i vinter. Förser din hur med fukt, mjukgör och skyddar huden från uttorkning. Kommer tillsammans med rengöringsduon Hydra Beauté (30ml) i en snygg necessär.  
Pris: 1.250:- (värde: 1.489:-)Kit Night Logic

Stress, dålig sömn, dåliga kostvanor och yttre påfrestningar är bara några faktorer som gör huden i obalans med försämrad förmåga att skydda sig och bibehålla fukt. Night Logic (50ml) är en renodlad nattcreme skapad för att följa hudens naturliga dygnsrytm och hjälpa den på traven med att reparera, bygga upp sig och stimulera hudens vitala funktioner. Resultatet är en välmående, frisk hud med ny lyster och fräschör. I denna presentförpackning kommer Night Logic tillsammans med dagcremen Creme Hydra Beauté (15ml) och rengöringsmoussen Mousse Bioxygene (45ml).
Pris: 1.125:- (värde: 1455:-)Kit Protection

Creme Protection Reparatrice (50ml) jobbar intensivt reparerande och bevarande av hudens egna barriär. Fungerar som ett extra skydd mot kyla och påfrestande klimat likt en klimatcreme. Kan användas ensamt över ett behandlande serum eller som ett sista steg och komplement till din redan befintliga hudvårdsrutin. Kommer tillsammans med ansiktspeelingen Gommage Biologique (15ml) och den lugnande och reparerande ansiktsmasken Hydra Sensitive (15ml) i en snygg necessär.  
Pris: 650:- (värde: 1.075:-)Kit Anti-Age

Creme Riche Vital Anti-Rides (50ml) är en av Guinots rikaste creme. Skyddar barriären genom att bygga upp hudens lipidnivå och intercelluläracement och verkar utjämnande på linjer och rynkor tack vare hyaluronsyra. Kommer tillsammans med ansiktspeelingen Gommage Biologique (15ml) och den barriärstärkande masken för torr hud, Masque Ess. Nutrition Confort (15ml) i en snygg necessär.   
Pris: 670:- (värde: 1.095:-)Christmas Star

Upplev kroppsoljan Huile Mirific (10ml). Sveper in huden (och håret om man så vill) i en härlig doft, mjukgör och återfuktar utan att kladda. Den lilla julstjärnan kan bli en perfekt adventspresent, julklapp att kombinera med ett presentkort eller varför inte rin nya resefavorit att ha med i väskan..?!
Pris: 98:-