Kampanjer & Erbjudanden

  
Weekend Promotion

Är huden i behov av mer fukt? eller längtar den efter en renande ansiktsmask..?  Just nu är det ett extra bra tillfälle att komplettera och uppdatera hudvårdsrutinen. Vid köp av hudvårdsprodukter från Guinot för minst 700kr så får Du en snygg och fräsch Weekend-Bag utan extra kostnad, värde 350:-.   


Fokus Eyes
Sommaren kan vara påfrestande för ögonområdet och det starka ljuset från solen gör att vi kisar mer och UV-strålningen påverkar den tunna huden kring ögonen negativt. Kanske slarvar vi lite med hudvårdsrutinen... 
Just nu får alla som köper en vårdande ögoncreme eller ögonmask från Guinot en kylande och avsvällande Gel Eye Mask som gåva, värde 149:-.   


300ml Body Care
Underbar kroppsvård perfekt till sensommaren när huden på kroppen behöver lite extra omvårdnad. Just nu erbjuds Douche Soin Hydrazone Corps, Gommage Facile och Lait Hydrazone Corps 300ml till specialpris.
Douche Soin Hydrazone Corps 300ml, Pris: 300:- (Värde: 413:-)
Gommage Facile 300ml, Pris: 545:- (Värde: 772:-)
Lait Hydrazone Corps 300ml, Pris: 510:- (Värde: 727:-)


Youth Perfect Finish Dore SPF50
 - Nyhet!

Lystergivande och tonande dagcreme med inkapslat pigment som omedelbart ger huden en solkysst lyster där hudstrukturen jämnas ut, eventuella torrhetslinjer mildras och huden får en härlig fräsch hudton. Innovativt är att Youth Perfect Finish Cream spf. 50 innehåller stabiliserat C-vitamin vilket stimulerar syntesen av elastiska fibrer och verkar som en effektiv antioxidant. Det höga UV-skyddet motverkar det för tidiga åldrandet orsakat av UV-ljus och förebygger pigmentfläckar
Ca.Pris 795:-