Kampanjer & Erbjudanden

  
Gåva på köpet

Kanske är det dags att uppdatera hudvårdsrutinen? Nu är det en perfekt tid att ta lite extra hand om huden för att bibehålla hudens lyster och glow så länge som möjligt.

Erbjudande: Köp hudvårdande produkter från Guinot för minst 600:- så får du så får du 1 st. Masque Newhite (arkmask) utan extra kostnad, värde: 160 kr.

Masque Newhite är en intensivvårdande ansiktsmask som ger ny lyster och klarhet till huden. Stabiliserat C-vitamin skyddar mot fria radikaler och stimulerar kollagensyntesen. Perfekt på morgonen för en jämn och klar hudbild. Alternativt inför en kväll ute för strålande lyster. 
 

Gel AcniLogic  - Nyhet!
Gel AcniLogic är en aktiv gel för lokalbehandling av blemmor och orenheter. Formulan har en trippelverkande effekt på huden då den verkar renande och balanserande på mikrofloran, läkande, lugnande och motverkar uppkomsten av nya blemmor och utslag. "Räddaren i nöden" för en hud med orenheter, utslag, förstorade porer och glansighet.
Gel AcniLogic introduktionspris: 395:- (värde: 485:-) Dessutom erhålls 15ml Masque Pur Equilibre för renare och klarare hudbild. Equilibre Pureté Treatment - Nyhet!
Guinot Laboratories lanserar nya generationens djuprengörande och balanserande ansiktsbehandling som bidrar till att stärka hudens microflora. Den värmande enzympeeling i kombination med den lerbaserade ansiktsmasken mildrar drastiskt djupare inflammationer och orenheter. Resultatet är en hud med mindre synliga porer, en klarare, jämnare hudton med ny lyster utan överflödig glans.

I kombination med nya Gel AcniLogic är denna behandling "ett måste" för en hud med blemmor, utslag, förstorade porer.

Behandlingen kan utföras som en djuprengörande behandling vid enstaka tillfällen eller som intensiv kur 3ggr, 1gång/vecka vid problem med orenheter och inflammationer. 
 
Läs mer om våra ansiktsbehandlingar här>>