Aktuella Erbjudanden & Kampanjer


Hydra Peeling Treatments 

Hydra Peeling är en specialbehandling som kan utföras i två versioner. Gemensamt för dem är att de båda exfolierar huden vilket ger ny lyster och fräschör. Ålderstecken som linjer och rynkor mildras och pigmentförändringar ljusas upp. Resultatet är en ren och klar känsla och en jämn och fin hudton. 

Behandlingserbjudande: Gör minst två Hydra Peeling behandlingar som en kur och få en 14-dagars hem-behandlingskur med Newhite produkter. (Värde: 1.054:-) Coffret Longue Vie Yeux

Den perfekta necessären för ögonen efter en varm sommar. Populära ögoncremen Longue Vie Yeux 15ml. tillsammans med ögon makeup removern Demaquillant Express Yeux 30ml. och en sachet Age Logic Masque Yeux. Perfekt kit för dig som vill jobba anti-age, motverka linjer och rynkor och samtidigt skydda huden från yttre påfrestningar.

Coffret Longue Vie Yeux: 830:- (Värde: 1.205:-) 


Multimasking

Att lägga ansiktsmask några gånger i veckan kan lyfta din hudvårdsrutin och göra underverk för huden... Just nu medföljer 2st mini masker á 15ml (värde: 156-185:-) när du köper en valfri vårdande creme från Guinot. Din hudterapeut hjälper till att hitta den perfekta mixen för dig!