Aktuella Erbjudanden & Kampanjer


Huile Mirific Anti-Age - Nyhet!

Huile Mirific Anti-Age erbjuder målinriktad anti-age och närande intensivvård. Med stigande ålder avtar talgproduktionen vilket leder till torrare hud. Likaså försämras vävnadens produktion av elastiska fibrer, något som leder till försämrad spänst och elasticitet.

Algeextrakt boostar kollagenproduktionen och förlänger cellernas livslängd. Fyra exklusiva oljor, argan, passionsblomma, jättenattljus och camelia reparerar och verkar återuppbyggande på hudens barriärfunktion. Huden förses med lipider för att ge näring och komfort.

Huile Mirific Anti-Age appliceras över hela kroppen med fokus på partier med förlorad elasticitet eller torrhet. Perfekt för daglig användning efter dusch eller vistelse i sol. Oljans mjuka lena formula absorberas snabbt utan att lämna någon fet känsla.

Morsdagerbjudande: 595:- (Värde: 645:-) Lait Solaire Anti-Age Corps SPF50 
- Nyhet!

Lait Solaire Anti-Age Corps SPF50 är solcremen för den solkänsliga huden alternativt för den som vill ha ett effektivt skydd för att motverka fotoåldrande. Skyddar optimalt mot UV- och HEV-ljus utan att kladda eller efterlämna någon vit hinna.

Lait Solaire Anti-Age Corps SPF50: 545:-


Sun Perfect Eau Solaire SPF15  - Nyhet!

Sun Perfect Eau Solaire SPF15 är en ultralätt solspray för den som är mindre känslig för sol. Samtidigt som huden skyddas mot UV- och HEV-ljus tillförs den fukt för att motverka torrhet.

Sun Perfect Eau Solaire SPF15: 545:-Sun Care Gifts 2020

Nu är de här - Årets solgåvor från Guinot!
Solen skiner och vi behöver dess positiva effekter mer än någonsin. Investera i årets solskydd och motverka förtidigt åldrande och solskador samtidigt som du njuter av att vara ute.
Erbjudande:

Köp 3 st. valfria solprodukter från Guinot så får du en fräsch strandväska utan extra kostnad, värde: 350 kr.

eller…

Köp 2 st. valfria solprodukter från Guinot så får du en snygg makeupbag, värde: 195 kr. 
 
Läs mer om hela solserien från Sun Logic här>>