Kampanjer & Erbjudanden

  
Nouvelle Vie   - Nyhet!
Nouvelle Vie från Guinot Institut är framtagen för att bekämpa de allra första synliga tecknen på åldrande i huden. De uppträder ofta ganska tidigt i en kvinnas ansikte, redan i början av 30-års åldern, i form av små uttryckslinjer men även i form av fuktighetsbrist. Huden börjar förlora sin spänst, homogenitet och lyster. En hud som börjar få sina första ålderstecken är inte nödvändigtvis rynkig som mogen hud ofta är. Däremot märks det ofta vid stress och trötthet att huden lätt blir mattare och mer uttorkad vilket ger upphov till torrhetslinjer.
Pris: 1.095:- 
 

Gel AcniLogic  - Nyhet!
Gel AcniLogic är en aktiv gel för lokalbehandling av blemmor och orenheter. Formulan har en trippelverkande effekt på huden då den verkar renande och balanserande på mikrofloran, läkande, lugnande och motverkar uppkomsten av nya blemmor och utslag. "Räddaren i nöden" för en hud med orenheter, utslag, förstorade porer och glansighet.
Gel AcniLogic introduktionspris: 395:- (värde: 485:-) Dessutom erhålls 15ml Masque Pur Equilibre för renare och klarare hudbild. Equilibre Pureté Treatment - Nyhet!
Guinot Laboratories lanserar nya generationens djuprengörande och balanserande ansiktsbehandling som bidrar till att stärka hudens microflora. Den värmande enzympeeling i kombination med den lerbaserade ansiktsmasken mildrar drastiskt djupare inflammationer och orenheter. Resultatet är en hud med mindre synliga porer, en klarare, jämnare hudton med ny lyster utan överflödig glans.

I kombination med nya Gel AcniLogic är denna behandling "ett måste" för en hud med blemmor, utslag, förstorade porer.

Behandlingen kan utföras som en djuprengörande behandling vid enstaka tillfällen eller som intensiv kur 3ggr, 1gång/vecka vid problem med orenheter och inflammationer. 
 
Läs mer om våra ansiktsbehandlingar här>>