Aktuella Nyheter & kampanjerSlim Logic - Nyhet!  

Slim Logic är en innovativ kur mot celluliter med dubbel verkan. Delipogenase II stimulerar och aktiverar den fettnedbrytande processen med stöd från Koffein och Cellulysium som även bromsar inlagringen av fett. Extrakt från murgröna stimulerar cirkulationen, vävnaden avgiftas och befrias från överflödig vätska. 
Introduktionspris Slim Logic: 695:- (ord.pris: 765:-)


20% rabatt på Depil Logic hembehandlingsprodukter

Sommaren närmar sig - är du redo för bara ben? Depil Logic är en grupp produkter att använda efter vaxning och hårborttagning. Bulbaine-komplexet fördröjer hårets återväxt och mörka och grova hårstrån blir ljusare och mörkare. Dessutom verkar de otroligt lugnande och återfuktande efter vaxning och reparerar det vaxade området optimalt utan att irritera.
Läs mer om hela Depil Logic serien här >>
Serum Dépil Logic 2x8ml    Nu: 252:-  (Värde: 315:-)

Creme Dépil Logic Corps     Nu: 388:-   (Värde: 485:-)
Creme Dépil Logic Visage   Nu: 192:-   (Värde: 240:-)
Deo Creme Dépil Logic        Nu: 248:-   (Värde: 310:-)
Deo Spray Dépil Logic         Nu: 244:-   (Värde: 305:-)


Baume Solaire Zones Sensibles SPF50+ - Nyhet! 

Hög solskyddsfaktor för det allra känsligaste områdena så som panna, kinder, läppar, axlar, öron, pigmentfläckar, etc. Passar alla då den lämpar sig lika bra på sol- och fjällsemestern som till träningsrundan och i storstaden. Förpackningen är praktisk och möjliggör en precis applicering och är lätt att ha med i väskan för återapplicering under dagen.

Baume Solaire Zones Sensibles SPF50+, 15ml. 525:- 


Solgåvor 2019

Se till att ha dina solskydd nära till hands när vårsolen kommer. Guinots solgåvor är här och gör det enkelt för dig att ladda upp med spf i din dagliga hudvårdsrutin så som ögoncreme, dagcreme, natt- och kroppcreme.
Köp 3 valfria solprodukter och få en Beach Bag, värde: 350:-
Köp 2 valfria solprodukter och få en Makeup-bag, värde: 195:-Morsdag Tips 

Skäm bort mamma med en lyxig ansiktsbehandling! Age Summum är vår revolutionerande anti-age behandling som inte bara jobbar på linjer och rynkor utan även reducerar ålderspigmentering och solskador. Resultatet är en strålande och mer ungdomlig hud med ny lyster och fräschör. Perfekt inför försommarens alla nöjen. Dessutom erbjuds alla som gör en Age Summum behandling att få köpa den energigivande Age Logic Cremen till 1440:- (ord.pris: 2.115:-)     

Läs mer om behandlingen här >>