Aktuella Nyheter & kampanjerHydra Clean behandlingskampanj 

Sommar och ledighet innebär även för många att man frångår sina rutiner lite. Kanske har det varit just hudvårdsrutinen som det varit lite "si och så" med. Nu har Du möjlighet att nystarta hösten med Guinots härliga Hydra Clean behandling. Döda hudceller frigörs, huden rengörs på djupet och syresättningen förbättras. På bara 30 minuter återfås ny lyster och fräschör! Just nu erhålls en 2v. kur med produkter när du gör en Hydra Clean behandling och köper en valfri produkt.


Eye Care Promotion

Extremt ljus och UV sätter sina spår kring ögonen. Huden får snabbt linjer, torrhet och försämrad cirkulation med svullnad och mörka ringar som följd. Guinot har skapat ett ögonkit som ger tillbaka hudens ungdomlighet kring ögonen med ögoncremen Longue Vie Yeux 15ml och gelemasken Anti-Fatigue Masque Yeux 15ml. 

Longue Vie Yeux promotion 815:- (värde: 1206:-) 


Mirific Promotion

Underbara Mirific-serien från Guinot är en vårdande och intensivt återfuktande kroppsserie som sveper in huden i en feminin och kvinnlig doft av passionsfruktsblomma, ylang-ylang, mysk och vanilj. I serien finns duscholja, body mist, kropps olja och guldolja för en vacker glow. Just nu erhålls 10ml. Huile Mirific som gåva när du köpen en produkt från Mirific-serien.