Kampanjer & Erbjudanden

  
Mors dag
Vårdande och näringsrika Huile Mirific Anti-Age 100ml tillsammans med den återfuktande och reparerande duschgelen Douche Mirific 100ml skapar tillsammans en komplett duo som förbereder huden inför sommarsäsongen. Skäm bort mamma på mors dag och ge bort det bästa och mest vårdande och härliga vi har! 
Pris: 625:- (värde: 790:-)
 

Plaisir d´Éte Summer Body Mist - Nyhet!
Guinot har med Plaisir d´Éte velat skapa en känsla av barfotapromenad genom en daggstänkt trädgård i milt sommarljus. Doften är finstämt blommig med syrliga inslag av frukt och en dry-down-ton med trä och mysk. Extrakt av kameliablomma har en närande, mjukgörande och skyddande verkan på huden.  
Pris: 645:-


Serum Longue Vie +  - Nyhet!
Serum Longue Vie+ kan liknas vid en "infusion" av ungdom för huden. Det ikoniska Longue Vie komplexet i en högre koncentration förser huden och dess nyckelceller med alla essentiella näringsämnen för optimal tillväxt och liv. Förstärkt med två varianter av hyaluronsyra stimuleras syntesen av hudens kroppsegna hyaluronsyra samt fylls linjer och rynkor ut och huden får en slät och fin hudstruktur. Huden känns optimlat återfuktad, stärkt och med ett ungdomligare utseende.
Pris: 1.495:-


Masque BiOxygène 
- Nyhet!
I takt med att mängden luftföroreningar ökar blir det allt vanligare med känslig och reaktiv hud. Masque BiOxygène är skapad för att frigöra huden från olika typer av luftföroreningar och likt en magnet fångar den tungmetaller från hudytan. Samtidigt får huden en skyddande film som försvårar för nya föroreningar att fästa på hudytan. Den lätta, luftiga och lite "gräddiga" formulan lämnar huden ren och klar med ny lyster och fräschör. 
Pris: 590:-Gel Douche Soleil - Nyhet!
Gel Douche Soleil är duschcremen att använda under sommarhalvåret. Lugnar, reparerar och återfuktar huden efter en dag på stranden. Frigör huden från rester av UV-filter, klor, sand och salt som lätt kan irritera och skapa en stram, rodnade hud. 
Pris: 325:-