Kampanjer & Erbjudanden

  
Hydra Peeling behandlingskampanj

Efter veckor av mörker är mångas högsta hudvårdsönskan; Ny lyster! Hydra Peeling-behandlingarna är det perfekta alternativet för en strålande, klar hud.


Erbjudande:
Gör minst en valfri Hydra Peeling-behandling och köp en valfri hudvårdsprodukt från Guinot så får du en gåva - Travel Pouch, utan extra kostnad, värde ca: 610kr.

Travel Pouch innehåller 1 st. Masque Newhite & 15 ml. UV-Shield. Dessa produkter blir en perfekt fortsatt hembehandling för att bibehålla lystern och skydda mot UV-strålning.

Läs mer om Hydra Peeling här>>Age Immune Sèrum - Nyhet!  
Guinot lanserar ett nytt anti-age serum som bygger på att stimulera och aktivera vårt immunsystem för att bromsa och motverka hudens åldrande. En ny innovativ teknologi som tar skönhetsvärlden till en ny nivå. Läs mer om serumet här>>

Erbjudande:
Just nu erbjuds Vanity Gift Box innehållande Lait & Lotione Hydra Beauté 30ml. Masque Hydra Beauté 15ml & Creme Longue Vie 15ml. utan extra kostnad. Värde 980:-!! 

Pris: 2.895:-


300ml Cleansing Duo
Nu är de här igen, Guinots härliga rengöringar i lite större förpackning!

Hydra Beauté för en torrare och mer krävande hud med bl.a. sheaolja och fikonextrakt. 

Hydra Fraicheur med extrakt av ginseng och aloe vera för normal till bland hud. 

Pris: 599:-/duo (värde: 960:-)
Vilken duo blir din fräscha start 2021?
 

300ml Eau Micellaire 
Även Eau Demaquillant Micellaire kommer nu i den större promotionstorleken om 300 ml!

Eau Demaquillant Micellaire är ett rengörande micellairevatten som alla borde ha i badrumsskåpet! Formulan gör den till en extra mild och skonsam allt-i-ett-rengöring. Perfekt för den som inte använder så mycket makeup, för den känsligare huden eller som en fräsch morgonrengöring…
Pris: 385:- (värde: 578:-)