Källorna till ungdom

-för mogen hud med rynkor och linjer
 
Framstegen inom cellbiologin gör det möjligt att fördröja effekterna av hudens åldrande. Med väl anpassad hudvård är det idag möjligt att bromsa hudens åldrande.
 
Epidermal Hyaluronsyra 
Verkar direkt utjämnande och utslätande på hudytan. Stärker hudens intercellulära cement och begränsar hudens vattenförlust.

Dermal Hyaluronsyra
Aktiverar den naturliga hyaluronsyra-syntesen i huden och förbättrar hudens densitet och lyster.

Dermostimulines-DNA
Dermostimulines har en exeptionellt god effekt på cellförnyelsen, vilket reducerar uppkomsten av fina linjer och rynkor. Formulan är berikad med DNA, cellkärnans värdefulla molekyl som har en mycket stark återfuktande* effekt.
 
Växtfibrer är en värdefull och näringsrik substans med otroliga, återuppbyggande effekter som aktiverar hudens viktiga funktioner. En kraftfull ingrediens med bevisade effekter på hudens spänst och lyster.
 
Longue Vie komplex
GUINOT var det första laboratorium att skapa produkter med ämnen från cellernas naturliga livsmiljö. Dessa ingredienser används flitigt inom sjukvården för att återskapa hud, speciellt hos personer med svåra brännskador. Samma teknik utnyttjas inom hudvård för att stimulera förnyelseprocessen och cellernas livslängd.
 
Immune Komplex 
Innovativt framtaget aminosyraderivat (fr. alger) som stärker och skyddar hudens egna immunförsvar och Langerhans celler i epidermis. Optimerar hudens elastina och kollagena produktion samtidigt som den säkerställer en god cell kohesion.
 
 

Crème Antirides

Skyddande och vårdande dag- och nattcreme med omedelbart utslätande effekt
Suddar ut ålderstecken och stimulerar hudens nybildning. Mjukar upp fina linjer och ger huden ungdomlig lyster.
Ca.Pris 570:-
 
 

Crème Riche Antirides  

Närande och vårdande dag- och nattcreme med omedelbart utslätandeeffekt
Mildrar och mjukar upp fina linjer och markeringar samtidigt som den verkar stimulerande på hudens nybildning. Huden återfår sin smidighet och sitt välbefinnande.
Ca.Pris 670:-
 
 

Masque Vital Antirides

Ansiktsmask som ger jämnare hud och minskar trötthetstecknen
Mildrar fina linjer och suddar ut trötthetstecken tack vare Dermostimulines-DNA. Spektakulär effekt, huden verkar yngre och får ny lyster.
Ca.Pris 615:-
 
 

Sérum Longue Vie

Serum för en ungdomligare hud
Berikat med 56 aktiva ingredienser genom GUINOTs Longue Vie komplex. Sérum Longue Vie aktiverar hudens vitala funktioner för en undomligare hud.
Ca.Pris 1.270:-
 
 

Pleine Vie

Vårdande creme som aktiverar hudens funktioner
Bromsar effekterna av hudens åldrande och kompenserar för bristerna hos mogen hud. Stimulerar cellaktiviteten och hudens vitala funktioner. Återskapar lystern som finns hos ung hud och mildrar synbart rynkor och linjer.
Ca.Pris 1.270:-
 
 

Longue Vie Cellulaire

Reparerande creme med föryngrande effekt
Återskapar hudens ungdom genom att tillföra Longue Vie komplexet som innehåller essentiella ämnen för cellernas förnyelse och livslängd. Longue Vie komplexet innehåller 56 aktiva ingredienser, dessa finns i den naturliga cellmiljön och används inom sjukvården för att behandla allvarliga brännskador. Longue Vie Cellulaire revitaliserar huden och ger ungdomlig lyster.
Ca.Pris 1.460:-
 
 

Age Logic Cellulaire

Energigivande intensivkur
En revolutionerande creme som väcker trötta celler till liv och ger dem ny energi. Cellernas vitala funktioner reaktiveras och huden återfår ett ungdomligare utseende. Hudens spänst förbättras och linjer minimeras. Age Logic Cellularie har en unik, underbar silkig formula som fullkomligt smälter in i huden.
Ca.Pris 2.145:-


Age Summum  

Cremernas "creme de la creme", anti-age hudvård som bygger upp hudens immunförsvar och energinivå.  
En innovativ 24h creme som används som en intensiv behandlingskur för att motverka linjer, rynkor, stram- och känslighet. Vetenskapliga resultat visar att 45,2% av rynkdjupet reducerats, hudens fasthet ökat med 64,5% och elasticitet med 56% efter bara 1 månads användning!!  
Ca.Pris 2.635:- 
 
 

Time Logic Age Sérum

Intensivbehandlande serum för natten
Ett intensivbehandlande serum med kapslade aktiva ingredienser som frigörs och verkar i 24 timmar. Huden tillförs energi och essentiella näringsämnen vilket stimulerar cellnybildningen. Ansiktet återfår förlorad lyster, linjer och markeringar mildras.
Ca.Pris 2.560:-
  
 

Serum Anti-Taches Jeunesse 

Serum som motverkar hudens åldrande och ålderspigmentering
Ett serum som innehåller Guinots Longue Vie complex, pigmenthämmande Melanoxyl och Fytinsyra som effektivt motverkar linjer och rynkor samtidigt som ålderspigmentering reduceras och minimeras.
Ca.Pris 1.495:-

 

Derma Liss 

Slätar ut huden, minimerar linjer, rynkor och vidgade porer  
Derma Liss är en behandlande specialcreme som omedelbart reducerar och jämnar ut linjer och rynkor samtidigt som den täcker och minskar vidgade porer och orenheter. 
Ca.Pris 540:-


Youth Perfect Finish Cream SPF50 - Nyhet!

Färgad anti-age dagcreme 
Omedelbart vid applicering får huden ny lyster, hudstrukturen jämnas ut, eventuella torrhetslinjer mildras och huden får en härlig fräsch hudton.
Innovativt är att Youth Perfect Finish Cream spf. 50 innehåller stabiliserat C-vitamin vilket stimulerar syntesen av elastiska fibrer och verkar som en effektiv antioxidant. Det höga UV-skyddet motverkar det för tidiga åldrandet orsakat av UV-ljus och förebygger pigmentfläckar
Ca.Pris 745:-


Youth Time 

Foundation 
En fantastisk foundation som suddar ut tecken på trötthet och ger en jämn hudton. Reflekterande mineralpigment sprider ljuset så att rynkor och linjer blir mindre framträdande. Finns i tre färger.
Ca.Pris 765:-