Källorna till ungdom

-för mogen hud med rynkor och linjer
 
Framstegen inom cellbiologin gör det möjligt att fördröja effekterna av hudens åldrande. Med väl anpassad hudvård är det idag möjligt att bromsa hudens åldrande.
 
Epidermal Hyaluronsyra 
Verkar direkt utjämnande och utslätande på hudytan. Stärker hudens intercellulära cement och begränsar hudens vattenförlust.

Dermal Hyaluronsyra
Aktiverar den naturliga hyaluronsyra-syntesen i huden och förbättrar hudens densitet och lyster.

Dermostimulines-DNA
Dermostimulines har en exeptionellt god effekt på cellförnyelsen, vilket reducerar uppkomsten av fina linjer och rynkor. Formulan är berikad med DNA, cellkärnans värdefulla molekyl som har en mycket stark återfuktande* effekt.
 
Växtfibrer är en värdefull och näringsrik substans med otroliga, återuppbyggande effekter som aktiverar hudens viktiga funktioner. En kraftfull ingrediens med bevisade effekter på hudens spänst och lyster.
 
Longue Vie komplex
GUINOT var det första laboratorium att skapa produkter med ämnen från cellernas naturliga livsmiljö. Dessa ingredienser används flitigt inom sjukvården för att återskapa hud, speciellt hos personer med svåra brännskador. Samma teknik utnyttjas inom hudvård för att stimulera förnyelseprocessen och cellernas livslängd.
 
ATP (adenosine tri posphate)
Biologisk molekyl som finns naturligt i kroppen som lagrar och transporterar energi till kroppens celler. Aktiverar cellernas vitala funktioner och förbättrar huden syresättning och aktiverar ämnesomsättningen. 

Immune Komplex 

Innovativt framtaget aminosyraderivat (fr. alger) som stärker och skyddar hudens egna immunförsvar och Langerhans celler i epidermis. Optimerar hudens elastina och kollagena produktion samtidigt som den säkerställer en god cell kohesion.
 
 

Crème Antirides

Skyddande och vårdande dag- och nattcreme med omedelbart utslätande effekt
Suddar ut ålderstecken och stimulerar hudens nybildning. Mjukar upp fina linjer och ger huden ungdomlig lyster.
Ca.Pris 610:-
 
 

Crème Riche Antirides  

Närande och vårdande dag- och nattcreme med omedelbart utslätandeeffekt
Mildrar och mjukar upp fina linjer och markeringar samtidigt som den verkar stimulerande på hudens nybildning. Huden återfår sin smidighet och sitt välbefinnande.
Ca.Pris 720:-
 
 

Masque Vital Antirides

Ansiktsmask som ger jämnare hud och minskar trötthetstecknen
Mildrar fina linjer och suddar ut trötthetstecken tack vare Dermostimulines-DNA. Spektakulär effekt, huden verkar yngre och får ny lyster.
Ca.Pris 655:-
 
 

Sérum Longue Vie +   Nyhet!

Återfuktande anti-age serum för en ungdomligare hud
Berikat med 56 aktiva ingredienser genom GUINOTs Longue Vie komplex, hög- och lågmolekylär hyaluronsyra återfår huden sin ungdom. Sérum Longue Vie aktiverar hudens nyckelceller och vitala funktioner. Hyaluronsyran jobbar likt en svamp med att förbättra hudens återfuktande förmåga att binda vatten och fylla ut linjer och rynkor. Huden får en slät struktur och ett ungdomligare utseende.
Ca.Pris 1.495:-
 
 

Pleine Vie

Vårdande creme som aktiverar hudens funktioner
Bromsar effekterna av hudens åldrande och kompenserar för bristerna hos mogen hud. Stimulerar cellaktiviteten och hudens vitala funktioner. Återskapar lystern som finns hos ung hud och mildrar synbart rynkor och linjer.
Ca.Pris 1.360:-
 
 

Nouvelle Vie  

Första stadiets anti-age creme med hudföryngrande effekt
Nouvelle Vie är en creme skapad för att behandla hudens första ålderstecken. De första ålderstecknen uppstår ofta under perioder av stress eller trötthet. Huden förlorar sin lyster och dess fuktighetsnivå försämras vilket resulterar i rynkor och fina linjer. Nouvelle Vie stimulerar cellmetabolismen och förfinar hudstrukturen. 
Ca.Pris 1.150:-


Longue Vie Cellulaire

Reparerande creme med föryngrande effekt
Återskapar hudens ungdom genom att tillföra Longue Vie komplexet som innehåller essentiella ämnen för cellernas förnyelse och livslängd. Longue Vie komplexet innehåller 56 aktiva ingredienser, dessa finns i den naturliga cellmiljön och används inom sjukvården för att behandla allvarliga brännskador. Longue Vie Cellulaire revitaliserar huden och ger ungdomlig lyster.
Ca.Pris 1.565:-
 
 

Age Logic 

Energigivande intensivkur för mogen hud
En revolutionerande creme som väcker trötta celler till liv och ger dem ny energi. Cellernas vitala funktioner reaktiveras och huden återfår ett ungdomligare utseende. Hudens spänst förbättras och linjer minimeras. Age Logic Cellularie har en unik, underbar silkig formula som fullkomligt smälter in i huden.
Ca.Pris 2.295:-


Age Logic Riche 

Energigivande intensivkur för torr och mogen hud
En revolutionerande creme som väcker trötta celler till liv och ger dem ny energi. Cellernas vitala funktioner reaktiveras och huden återfår ett ungdomligare utseende. Hudens spänst förbättras och linjer minimeras. Age Logic Riche har en unik formula som fullkomligt smälter in i huden och kompenserar för de näringsbrister som en torr hud har. Huden blir mjuk, smidig och återfår sin komfort samtidigt som synliga tecken på åldrande reduseras.
Ca.Pris 2.295:-


Age Summum  

Cremernas "creme de la creme", anti-age hudvård som bygger upp hudens immunförsvar och energinivå.  
En innovativ 24h creme som används som en intensiv behandlingskur för att motverka linjer, rynkor, stram- och känslighet. Vetenskapliga resultat visar att 45,2% av rynkdjupet reducerats, hudens fasthet ökat med 64,5% och elasticitet med 56% efter bara 1 månads användning!!  
Ca.Pris 2.825:- 
 
 

Age Immune Sérum 

Intensivbehandlande anti-age serum som stärker hudens immunförsvar.
Age Immune Serum aktiverar hudens immunrespons och därmed hudens egna krafter att motverka åldrandet. Detta tillvägagångssätt är idealiskt för; alla hudtyper och alla åldrar men är särskilt bra för mogen hud. Utöver att aktivera och skydda hudens immunsystem verkar Age Immune Serum även för att mildra rynkor och linjer (55% reducerat rynkdjup), förbättra hudens spänst (70% förbättrad spänst och densitet), stimulerar cellförnyelsen och utjämnande på ojämn pigmentering. 
Ca.Pris 3.040:-Time Logic Age Sérum

Intensivbehandlande "energi-serum" för natten
Ett intensivbehandlande serum med kapslade aktiva ingredienser som frigörs och verkar i 24 timmar. Huden tillförs energi och essentiella näringsämnen vilket stimulerar cellnybildningen. Ansiktet återfår förlorad lyster, linjer och markeringar mildras.
Ca.Pris 2.740:-
  
 

Serum Anti-Taches Jeunesse 

Serum som motverkar hudens åldrande och ålderspigmentering
Ett serum som innehåller Guinots Longue Vie complex, pigmenthämmande Melanoxyl och Fytinsyra som effektivt motverkar linjer och rynkor samtidigt som ålderspigmentering reduceras och minimeras.
Ca.Pris 1.600:-

 

Derma Liss 

Slätar ut huden, minimerar linjer, rynkor och vidgade porer  
Derma Liss är en behandlande specialcreme som omedelbart reducerar och jämnar ut linjer och rynkor samtidigt som den täcker och minskar vidgade porer och orenheter. 
Ca.Pris 580:-


Youth Perfect Finish Cream SPF50

Färgad anti-age dagcreme 
Omedelbart vid applicering får huden ny lyster, hudstrukturen jämnas ut, eventuella torrhetslinjer mildras och huden får en härlig fräsch hudton.
Innovativt är att Youth Perfect Finish Cream spf. 50 innehåller stabiliserat C-vitamin vilket stimulerar syntesen av elastiska fibrer och verkar som en effektiv antioxidant. Det höga UV-skyddet motverkar det för tidiga åldrandet orsakat av UV-ljus och förebygger pigmentfläckar
Ca.Pris 795:-


Youth Time 

Foundation 
En fantastisk foundation som suddar ut tecken på trötthet och ger en jämn hudton. Reflekterande mineralpigment sprider ljuset så att rynkor och linjer blir mindre framträdande. Finns i tre färger.
Ca.Pris 820:-