Källorna till spänst

-för oelastisk hud
 
Med ålder och trötthet blir ansiktsdragen "tyngre" och huden förlorar sin spänst. Det är viktigt att aktivera hudens funktioner och stimulera återuppbyggnaden av den elastiska vävnaden.
 
Dermostimulines & C-vitamin
Rik på aminosyror, phytohormoner och spårämnen verkar Dermostimulines stimulerande på nybildningen av epidermis. Slumrande funktioner väcks till liv för att stärka och ge ny spänst till huden. C-vitamin aktiverar nybildningen av de elastiska fibrerna. En hög koncentration av Dermostimulines i kombination med C-vitamin ger en mycket god effekt.

Actiprogerin
Actiprogerin begränsar och hämmar progerinsyntesen i hudcellerna (ett enzym i cellerna som påskyndar åldrandet). Hudens cellbindningar förbättras och bildandet av elastin och kollagen stimuleras. Huden blir tätare och får en förbättrad spänst.  

Pro Collagen
Hudens spänst och elasticitet byggs upp av proteiner, kollagen och elastin. Pro Collagen bidrar till att stimulera produktionen av dessa proteiner samtidigt som de skyddas mot för tidig nedbrytning.
 
Longevitin
Komplex från brunalger (bl.a Alaria Esculenta), verkar cellaktiverande och stimulerande och har en hudföryngrande effekt. Hämmar nedbrytningen av elastina- och kollagenafibrer och bibehåller på så sätt hudens fasthet och densitet.

Havtornsextrakt
Rik på flavonolglykosider och bidrar till att förbättra hudens struktur och fasthet genom att stimulera syntesen av de 5 nyckelproteiner som verkar på hudstrukturen och uppbyggnaden av dermis. Förbättrar strukturen på de kollagena fibrerna, stimulerar bildandet av elastin och syntesen av GAG (glykosaminoglykaner) som utgör hudens intercelluläracement och som ger flexibilitet, bättre densitet och ett starkare dermalt nätverk. 
  


Crème Fermeté  

Vårdande dag- och nattcreme med stärkande lifting-effekt
Påskyndar cellförnyelsen och produktionen av de elastiska fibrerna samtidigt som Actiprogerin och C-vitamin skyddar dem mot nedbryting. Mildrar synbart rynkor och linjer samtidigt som hudens spänst förbättras.
Ca.Pris 610:-
 


Crème  Fermeté Lift
 

Närande dag- och nattcreme med stärkande lifting-effekt
Påskyndar cellförnyelsen och produktionen av de elastiska fibrerna samtidigt som Actiprogerin och C-vitamin skyddar dem mot nedbryting. Ger en strålande lyster, verkar utslätande samt ger mjukhet och smidighet till en torr hud. 
Ca.Pris 670:-
 
 

Liftosome

Intensivbehandlande creme med stärkande effekt
Förbättrar hudens spänst genom att stimulera produktionen av de elastiska fibrerna samtidigt som de skyddas mot nedbrytning tack vare Pro Collagen. Liftsome har en långvarigt stärkande verkan, ansiktskonturen blir mer markerad och ansiktet ser yngre ut.
Ca.Pris 1.155:-Sérum Liftosome 

Trippelverkande serum som återger spänst och fasthet
Djupgående serum som verkar på flera nivåer i huden för att förbättra hudens spänst och elasticitet. Stimulerar hudens produktion av elastiska fibrer och skyddar dem mot nedbrytning.
Ca.Pris 1.310:-


Crème Lift Summum 

Prestigecreme som verkar utslätande och spänstgivande
Definierar ansiktskonturen, verkar utslätande och bygger upp hudens volym tack vara extrakt från brunalgen Alaria Esculenta och Havtorn. Studier visar att efter 1 månads användningar har hudens fasthet förbättrats med 72,9% och hudens elasticitet med 43,8%!!
Ca.Pris 2.170:-


Serum Lift Summum - Nyhet!

Prestigeserum som används som kur. Verkar energigivande, stärkande och spänstgivande
Kur-serum som boostar metabolismen, återskapar dermis genom att omstukturera, stimulera och motverka nedbrytningen av våra elastina och kollagena fibrer. Resultatet är slående, ansiktskonturen tightas upp, densiteten förbättras och linjer och rynkor minimeras. 
Ca.Pris 2.135:-


Masque Lift Summum - Nyhet!  

Spänstgivande, uppstramande och utslätande ansiktsmask 
Innovativ ansiktsmask för hemmabruk. Durra-extrakt och ett bioteknologiskt algkomplex har en omedelbar ’lyftande’ och spänstgivande effekt. Longevitin och Havtornsextrakt boostar cellmetabolismen, återskapar dermis genom att omstrukturera, stimulera och motverka nedbrytningen av våra elastina och kollagena fibrer. Resultaten är slående, ansiktskonturen tightas upp, densiteten förbättras och linjer och rynkor mildras.
Ca.Pris 1.045:-

 
Masque Eclat Lifting 
Utslätande, stärkande och lystergivande ansiktsmask 
Innehåller C-vitamin som har en stimulerande effekt på produktionen av elastiska fibrer och Dermostimulines som verkar positivt på hudens förmåga att förnya sig. Suddar omedelbart ut trötthetstecken och fina linjer samtidigt som huden återfår en strålande lyster. 
Ca.Pris 610:-(4st engångsmasker)