Källan till renhet

-för fet och bland hud
 
Tack vare kosmetikens utveckling är fet hud och stora porer inte längre något problem. Effektiv vård som bevisligen inte irriterar eller torkar ut huden gör det möjligt att få vackrare och klarare hud, dag efter dag.
 
Seboregulator komplex som har utvecklats och testats i Guinots laboratorier dämpar en hög talgproduktion och verkar porsammandragande.
 
Sebocidine komplex är en cockail av aktiva ämnen som lugnar "stressade" talgkörtlar, balanserar pH-värdet och har en antibakteriell effekt.
 
Acnicidine® är ett komplex med 5 kraftfulla effekter. Reducerar blemmor och utslag, normaliserar talgproduktionen och hudens pH-värde. Har en porsammandragande effekt, lugnar rodnader och irritationer. Bidrar till att hålla huden sidenmatt hela dagen.
 
 
 

Microbiotic Mousse

Rengöringsmousse
Den perfekta rengöringen för fet- och blandhud. Huden rengörs på djupet och motverkar de bakterier som ger upphov till blemmor och utslag.
Ca.Pris 430:-
 
 

Microbiotic Lotion

Reglerande och matterande ansiktsvatten
Idealiskt ansiktsvatten för fet- och blandhud då det verkar balanserande, porsammandragande och matterande under dagen.
Ca.Pris 430:-
 
 

Masque Pur Equilibre

Matternande och rengörande ansiktsmask
Huden rengörs på djupet, talgproduktionen balanseras och den naturliga bakteriefloran stärks.
Ca.Pris 645:-
 
 

Serum AcniLogic

Serum som balanserar talgproduktionen
Har en lugnande och balanserande effekt på hyperaktiva talgkörtlar. Genom sitt innehåll av Acnicidine® normaliseras och stärks hudens egen bakterieflora vilket har en dämpande effekt på blemmor, utslag och irritationer.
Ca.Pris 705:-
 
 

Crème Pur Équilibre

Balanserande och matterande creme för fet- och blandhud
Innehåller Guinots Seboregulator komplex som balanserar blankhet, verkar renande, lugnande och porsammandragande. Huden återfår sin naturliga fräschör.
Ca.Pris 620:-
 

Gel AcniLogic - Nyhet!

Lokal-/punktbehandling för blemmor och orenheter
Multiprodukten Gel AcniLogic är en aktiv gel med specifik textur som är perfekt för lokal applicering. Formulan har en trippelverkande effekt på huden: renande, balanserande och läkande & lugnande. Detta är en riktig hjälteprodukt för en hud med blemmor, utslag, förstorade porer. 
Ca.Pris 510:-

 

Cover Touch 

Täckande SOS-behandling för blemmor och utslag
Multiprodukt som effektivit behandlar, dämpar och döljer alla typer av ojämnheter i hudtonen samtidigt som den effektivt verkar uttorkande på blemmor och utslag. Perfekt tonad formula som får ansiktet att se jämnare och slätare ut.
Ca.Pris 390:-