Källan till lyster

-för trött och glåmig hud
 
Alla hudtyper kan förlora sin lyster och fräschör. Produkterna i denna serie är skapade och sammansatta för att ge klarhet och ny lyster till huden.
 
Milda Fruktenzymer med olika ursprung har unika molekylstrukturer som skiljer dem åt vilket gör det möjligt för dem att verka på olika nivå i epidermis. Dessa enzymer avlägsnar milt döda hudceller som blockerar och ger en grå matt hudton. Därutöver stimulerar de cellnybildningen vilket ger ny fräsch lyster.
 
Naturligt Sockerkomplex absorberas snabbt av de övre cellagren i epidermis. Huden återfuktas* vilket ger en jämnare och mer strålande hud.
 
Mati-sponges ger en ny frisk lyster genom att kontrollera och balansera blankhet. I kombination med Hydrocyte komplex som tillför och binder fukt* så kan man uppnå total balans vid bland hud.

Pro-Oxygeneg är ett växtextrakt från majs med fantastiska egenskaper som bl.a syresätter cellerna och stimulerar cellandningen vilket förbättrar cellernas vitala funktioner och metabolism.  
 
 
 

Crème Beauté Neuve

Lystergivande creme med C-vitamin
Ger ungdomlig lyster och förbättrar hudens spänst genom sitt innehåll av C-vitamin.
Ca.Pris 1.075:-
 
 

Matizone

Matterande och balanserande creme för bland hud
En långtidsverkande, matterande creme för blandhy med en unik förmåga att anpassa sig till blandhy. Absorberar överflödigt serum och håller huden vackert matt utan att verka uttorkande.
Ca.Pris 945:-
 
 

Mini-Lift Éclat Beauté

"Askungeampuller"
Ger en omdelbar lyftande och utslätande effekt genom innehållet av naturligt sockerkomplex. Fixerar och får makeupen att se nylagd ut hela dagen. Perfekt till bröllop och fest!
Ca.Pris 320:-
 
 

Creme Hydra Finish 

Färgad dagcreme med SPF 15
Återfuktande* och hudutjämnande dagcreme med foundationeffekt.  Ger en naturlig touch av färg och lyster till ansiktet. Fina linjer orsakade av fuktbrist mildras och trötthetstecken suddas ut. Ansiktet får en strålande semesterlyster!
Ca.Pris 630:-
 
 

Creme Bioxygene

Naturlig lyster 
Ger hälsosam fräschör och lyster genom att stimulera cellernas syresättning. Skyddar huden mot skadlig yttre påverkan samt luftföroreningar. Förser huden med långtidsverkande fuktivare. Innehåller inga artificella färgämnen eller parabener.
Ca.Pris 1.145:-
 

Serum Bioxygene
"Bioligiskt reningsverk" som ger nytt liv till en grå och matt hudton.

Ger hälsosam fräschör och lyster genom att stimulera cellernas syresättning och cellandningen och skyddar på så sätt huden effektivt mot yttre faktorer. Innehåller inga artificella färgämnen eller parabener.
Ca.Pris 1.275:-


Masque Bioxygene - Nyhet!

Detox-mask för ny lyster och fräschör till en trött och matt hudton.
Likt en magnet frigörs föroreningar och tungmetaller från hudytan så att huden lättare kan syresättas och tillgodose sig aktiva ingredienser. En skyddande film försvårar för nya föroreningar att fästa på hudens vilket gör att denna mask passa alla hudtyper och alla hudtillstånd och kan kompletteras optimalt till vilken hudvårdsrutin som helst.
Ca.Pris 590:-


Brume Bioxygene - Nyhet!

Skyddande, återfuktande och lystergivande ansiktsmist 
Den optimala ansiktsmisten som kan återappliceras flera gånger under dagen. Återfuktar huden samtidigt som huden skyddas mot friaradikaler och yttre påfrestningar som sakta bryter ner den och påskyndar åldrandet.
Ca.Pris 450:-


Night Logic 

Reparerande och lystergivande nattcreme 
Ger ett utvilat och ungdomligt utseende. Stimulerar hudens naturliga biorytm och aktiverar och reparerar huden under natten, verkar avsvällande och stärkande på ansiktets konturer. 
Ca.Pris 1.210:-


Masque Dynamisant Anti-Fatigue

Naturlig lyster till trött hud
Ansiktsmask som på bara några minuter ger ny lyster och vitalitet till trött och glåmig hud. AHA-komplex exfolierar och förfinar hudytan. Svalkande essentiella oljor ger omedelbar fräschör och verkar renande.
Ca.Pris 590:-