image

Källorna till fukt

-för fuktfattig hud 

 

Vatten är en ovärderlig livskälla för cellerna och hudens skönhet. En bra fuktbalans återger ansiktet strålande skönhet och lyster. Denna serie bygger på Hydrocyte Liposomer och komplexet Hydroplasme.

 

Liposomer är mikrosfärer som används för att föra ned farmaceutiska ämnen i huden. Denna förmåga har liposomerna tack vare sin struktur som liknar cellmembranens. Fyllda med Hydrocytekomplex återfuktas huden under lång tid.
 
Hydroplasme är ett multi-återfuktande komplex som verkar i hudcellernas inre. Cellerna förses med fukt och hudens tillstånd förbättras och ansiktet strålar med ny lyster.
 
 

Creme Hydra Beauté 

Reparerande creme för fuktfattig hud
Återfuktar huden. Stärker cellbindingarna. Bildar en skyddande film som hindrar fukten från att dunsta och håller den kvar i huden. Återfuktar fuktfattig hud och minskar känslan av stramhet.
Ca.Pris 600:-


Brume Hydra Beauté 

Återfuktande mist/ansiktsspray
Återfuktande ansiktsspray som sprayas vid behov över hela ansiktet. 
Ca.Pris 425:-

 

Serum Hydra Cellulaire

Intensivbehandlande fuktserum
Omedelbar fukttillförsel. En riktig källa till ny lyster och vitalitet
Ca.Pris 1.320:-


Hydra Finish

Färgad dagcreme med inkapslade färgpigment och SPF15.
Återfuktande creme med inkapslade färgpigment som lägger sig som en slöja och ger en jämn hudton och dagligt skydd mot UV-strålning.
Ca.Pris 630:-

 

Masque Hydra Beauté

Omedelbart fuktbad
Dränker huden i ett bad av fukt. Cellerna i översta hudlagren får ny fyllighet och huden blir sidenmjuk och smidig. Ansiktsmasken har en omedelbart uppfräschande och lystergivande effekt.
Ca.Pris 555:-
 

Hydrazone Fluide 

Fuktighetcreme för alla fet & blandhud
Intensivbehandlande 24 h creme med intensivt återfuktande förmåga. Tillför och binder fukt i huden tack vare Liposomer med bl.a. Hydrocyte komplex. Ultralätt och snabbabsorberande!
Ca.Pris 955:-


Hydrazone T.P

Fuktighetcreme för alla hudtyper
Intensivbehandlande 24 h creme med kraftigt återfuktande förmåga. Tillför och binder fukt i huden tack vare Liposomer med bl.a. Hydrocyte komplex.
Ca.Pris 955:-

 

Hydrazone P.D

Fuktighetscreme för torr hud
Intensivbehandlande 24 h creme med kraftigt återfuktande förmåga. Återskapar snabbt en god fuktbalans som bevaras hela dagen. Verkar skyddande och lugnande.
Ca.Pris 955:-


Creme Hydra Summum

Behandlar hudens fuktighetsnivå för en ungdomligare hud
Innovativ 24h creme som stärker hudens barriär för att minska fuktavdunstning och förbättrar hudens förmåga att lagra fukt genom att öka bildandet av de molekyler som utgör NMF (Natural Moisturizing Factor). Ger en sammetslen, mjuk hud som strålar av lyster.
Ca.Pris 1355:-


Serum Hydra Summum - Nyhet!

Intensivbehandlar hudens fuktighetsnivå för en ungdomlig hud
Serum Hydra Summum är ett intensivbehandlande serum för att effektivt förbättra hudens fuktbalans på flera nivåer.
Hudens barriärförmåga stärks, hudens förmåga att bibehålla fukt förbättras och fuktflödet i huden stimuleras genom att aktivera syntesen av Aquaporiner. Huden får en förbättrad fuktbalans likt en yngre hud, torrhetslinjer mildras, huden får ny strålande lyster och en jämnare och fylligare struktur.
Ca.Pris 1780:-