Kroppsbehandlingar

GUINOTs behandlingar utnyttjar effekterna av avancerad högteknologisk apparatur i kombination med mer traditionella behandlingstekniker. Behandlingarna skräddarsys utifrån just Dina behov och för bästa resultat rekommenderas en kur...
 
TechniSpa 

TechniSpa 

Förtätad bindväv och förstorade fettceller leder till dålig blod- och lymfcirkulation, detta är huvudorsaken till celluliter. TechniSpa är en unik kroppskulpterande behandling som kombinerar 3 mycket effektiva metoder. Djupmassage med ett specialhandtag stimulerar blod- och lymfcirkulationen. Överflödig vätska och slaggämnen dräneras bort och hudens spänst förbättras av denna massage. Muskelstimulering tonar och stärker muskulaturen. Jontofores slussar in verksamma och vårdande produkter som återfuktar, stärker och dränerar vävnaden. Resultatet ser man redan efter första behandlingen. För bästa resultat rekommenderas en kur!

 

 
 
Aromatic Corps

Aromatic Corps

Aromatic Corps är ett koncept med ljuvliga kroppsbehandlingar som anpassas utifrån Dina behov. Behandlingarna bygger på vegetabiliska och aromatiska oljor i kombination med växt- och algextrakt. Vad sägs om en kroppspeeling med kiwikärnor, råsocker och mjukgörande sheasmör och därefter en avslappnande massage?
...eller en utrensande och slankande behandling med skön massage och den effektiva Saunamasken baserad på grönt te och lera?
...eller kanske en sval kroppspeeling med mjukgörande AHA, därefter lättare massage med Guinots brun-utan-solcreme som ger Din hud en solkysst hudton inom några timmar?