Ansiktsbehandlingar

GUINOTs behandlingar utnyttjar effekterna av avancerad högteknologisk apparatur i kombination med mer traditionella behandlingstekniker. Behandlingarna skräddarsys utifrån just Dina behov och för bästa resultat rekommenderas en kur...


Hydraderm Cellular Energy 

Hydraderm Cellular Energy är en ny innovativ behandlingsmetod som uppgraderat Hydradermie Double Ionisation. Kombinationen av dynamisk jonisering och värme stimulerar hudcellernas vitala energi. Aktiva ingredienser anpassas efter hudtyp och hudtillstånd och slussas effektivt ned i huden samtidigt som huden stimuleras och mitokondriernas molekylära aktivitet aktiveras. Huden får direkt ny lyster och fräschör, ett ungdomligare utseende med mindre framträdande linjer och rynkor. En fantastisk behandling som blivit än mer fantastiskt!

Hydradermie Double Ionisation

Hydradermie Double Ionisation utnyttjar en joniseringsteknik med både positiv och negativ polarisering. Detta gör det möjligt att använda fler aktiva ingredienser som effektivare kan slussas ned och balansera/tillgodose hudens behov. Huden syresätts med hjälp av direkt högfrekvens för en klar hud som strålar av lyster och fräschör. Du ser och känner skillnaden redan efter första behandlingen - Rynkor och linjer mildras, huden blir ren, klar och optimalt återfuktad

Hydradermie Eye Logic 

Hydradermie Eye Logic är en innovativ ögonbehandling som effektivt minimerar synliga tecken på trötthet och åldrande kring ögonen! Jonisering gör det möjligt att få ner aktiva ingredienser på djupet. Ögonmassage med serum och avslutande ögonmask verkar dränerande, återfuktande och utslätande. Resultatet är ett piggare utseende med mindre framhävda linjer och rynkor. Kan kombineras med Hydraderm Cellular Energy eller Hydradermie Double Ionisation!

 

Hydradermie Lift  

Ett riktigt lyft för trötta ansiktsdrag. Mild microström stimulerar utvalda muskler på halsen och i ansiktet till kontraktion, vilket resulterar i ett ungdomligare och piggare utseende. Ansiktskonturen blir mer väldefinierad, linjer och rynkor mildras och huden känns spänstigare. För bästa resultat rekommenderas en kur med behandlingar. Finns även som ögonbehandling!

 


 

Age Summum 

Age Summum Treatment är en vårdande anti-age behandling som omedelbart reducerar synliga tecken på åldrandet i huden. Behandlingen baseras på en intensiv peeling i kombination med högaktiva anti-age ingredienser i serum, massagecreme och mask. Linjer och rynkor mildras, porerna blir renare och mindre, huden syresätts och får en ny klar lyster.


HydraPeeling 

Syror har en unik förmåga att milt och effektivt avlägsna de yttersta döda cellerna från hudytan. Guinots HydraPeeling kan utföras i två olika varianter, en baserad på Fytinsyra och Biolactone eller en mekanisk hydrabrasionpeeling med cellulosa och papayaenzymer. Resultatet är slående och ger omedelbart förbättrad hud struktur, ny lyster mindre framträdande pigmentfläckar samt linjer och rynkor. Fråga Din terapeut om vilken behandnling som passa Din hud bäst!  


Aromatic

Härligt avstressande ansiktsbehandling som kombinerar essentiella oljor, plantextrakt och manuell massage. Din Hudterapeut väljer aromatiska oljor och plantextrakt som passar just Din hud. Du får en avslappnande massage och därefter blandas en specialmask. Aromatic balanserar huden, reducerar fina linjer och återger förlorad lyster. 


Lift Summum- NYHET!! 

Ljuvlig behandling baserad på stimulerande massage och aktiva ingredienser från Mahoganny Bark Extrakt och brunalgen Alaria Esculenta, förbättrar omedelbart hudens spänst och elasticitet. Huden behandlas först med en enzymatisk och mekanisk peeling följt av en lifting massage som stärker och lyfter ansiktets konturer. Fina linjer och rynkor mildras och rylls ut med en filler på hög- och lågmolekylär hyaluronsyra. Behandlingen avslutas med en specialmask för ansikte och en för dekolletage. Gör en behandling för omedelbar "Askungeeffekt" eller en kur för att stärka och lyfta trötta ansiktsdrag och gärna i kombination med Hydradermie Lift.Hydra Clean

En tidseffektiv och djuprengörande ansiktsbehandling. Den patenterade apparaturens värme i kombination med specifika produkter verkar renande och lösande på pormaskar och orenheter. Kortare massage med lugnande och porförfinande creme.